"ČENGA" d.o.o.
Prodaja keramičkih pločica, sanitarija, elektro-vodo i kanalizacionih materijala, izolacija, sve za fasadu, stolarija (prozori i vrata ), velux krovni prozori, kao i sve materijale za građevinarstvo i završne radove u građevinarstvu.
25 godina sa Vama
Sve za gradnju na jednom mjestu!
Info: 033 542 069
O nama

Firma Čenga d.o.o. Sarajevo je osnovana 1988. godine. Privatno vlasništvo 100% Ahmo Čengić, bavi se prodajem: keramičkih pločica, sanitarija, elektro-vodo i kanalizacionih materijala, izolacija, sve za fasadu, stolarija (prozori i vrata ), velux krovni prozori, kao i sve materijale za građevinarstvo i završne radove u građevinarstvu.

Firma Čenga d.o.o. raspolaže sa kompleksom turističkih objekata Velika aleja Ilidža. Posjeduje trgovački centar na adresi Bojnička 13, većinski vlasnik firme je Unionkomerc d.d. Sarajevo tj. prije ratne firme Jugokomerc d.d..

Kroz svoj rad i djelovanje u jeku obnove ratom porušene države bili smo pristupačni sa cjenama i asortimanom, što nam je donjelo imidž najpovoljnije i najpoznatije firme u ovom segmentu na prostoru BiH. Firma je u tom periodu učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama kroz naše vlastite donacije kako pojedincima tako i institucijama.

Home O nama Kontakti Prodajni artikli Turistički kompleks
CopyRight by Cenga.ba