"ČENGA" d.o.o.
Prodaja keramičkih pločica, sanitarija, elektro-vodo i kanalizacionih materijala, izolacija, sve za fasadu, stolarija (prozori i vrata ), velux krovni prozori, kao i sve materijale za građevinarstvo i završne radove u građevinarstvu.
25 godina sa Vama
Sve za gradnju na jednom mjestu!
Info: 033 542 069
O nama

Firma Čenga d.o.o. Sarajevo je osnovana 1988. godine. Privatno vlasništvo 100% Ahmo Čengić, bavi se prodajem: keramičkih pločica, sanitarija, elektro-vodo i kanalizacionih materijala, izolacija, sve za fasadu, stolarija (prozori i vrata ), velux krovni prozori, kao i sve materijale za građevinarstvo i završne radove u građevinarstvu.

Firma Čenga d.o.o. raspolaže sa kompleksom turističkih objekata Velika aleja Ilidža. Posjeduje trgovački centar na adresi Bojnička 13, većinski vlasnik firme je Unionkomerc d.d. Sarajevo tj. prije ratne firme Jugokomerc d.d..

Kroz svoj rad i djelovanje u jeku obnove ratom porušene države bili smo pristupačni sa cjenama i asortimanom, što nam je donjelo imidž najpovoljnije i najpoznatije firme u ovom segmentu na prostoru BiH. Firma je u tom periodu učestvovala u mnogim humanitarnim akcijama kroz naše vlastite donacije kako pojedincima tako i institucijama.

Home O nama Kontakti Prodajni artikli Turistički kompleks
CopyRight by Cenga.ba
为什么引荐新妈妈运用粉嫰公主酒酿蛋呢?这并不是没有缘由的。丰胸方法 产后由于胸部的巨细快速发生改动,和哺乳等原因,胸部简单发生不适,此外由于哺乳发生的缩小和胀大会使胸部皮肤失掉弹性。丰胸产品粉嫰公主酒酿蛋在传统古方的基础上,对古配方进行精进的改良,通过科学化的合理配方,从本源下手为胸部发育供给足够的养分,粉嫩公主酒酿蛋影响乳房细胞,到达二次丰胸的效果;有用改进胸部扁平、下垂、外扩、松懈等胸部问题,实现胸部自然增大、紧致丰盈的效果协助疏通乳腺,不管是先天发育不良,后天养分不良粉嫩公主酒酿蛋价格,产后乳房萎缩,都能够通过服用粉嫰公主酒酿蛋的丰胸方法到达丰胸的效果。